Leírás
Ez az univerzális, billenés- és törésbiztos hús- és zöldségaprító a kiskonyhai, illetve kis kereskedelmi egységek jól kihasználható berendezése.
A hússzeleteket már nem kell klopfolni, mert a puhító a rostokat elvágva porhanyóssá varázsolja húst. A Bizerba S 011 puhítófeltét ajánlott a hirtelensültek előkészítésére, garantáltan rövidebbé teszi az átsütési időt.
A Bizerba S 021 csíkozófeltét ajánlott az ínycsiklandozó, friss salátakészítéshez, ha hús-, felvágott- vagy sajtcsíkokra, szépen darabolt zöldségre, gyümölcsre, gombára van szükség például a gyros és szendvics vagy készétel kínálásánál. A salátákhoz többféle (4, 6, 8, 10, 12, 16, 20 mm-es) húscsíkozó-feltéttel csíkokba apríthatja a húskészítményeket és zöldségeket is. A Bizerba S 111 steaker csíkozó és kockázó készülékként is használható. Kiegészítőként adagolótálcát, állványt, beöntőgaratot kínálunk.
A Bizerba A 400/A 510 Bizerba szeletelők szállítószalagjával kombinálva a Bizerba S 111 Plus teljesen automata csíkozóként működhet.
Legfontosabb műszaki adatok
Vágófeltét /fordulatszám: | 100 fordulat/perc |
Max. áteresztőképesség (hosszúság x magasság): |
195 x 30 mm |
Max. szeletmagasság | 333 mm |
Max. helyigény (szélesség x hosszúság x magasság): |
405 x 350 x 456 mm |